vrijdag 15 december 2017

Throwback kerstkaartjes

Het kerstkaartenseizoen is weer geopend! Elk jaar probeer ik iets mooi te maken om naar familie en vrienden te sturen.

Ik heb niks tegen kerstkaartjes die je met enkele clicks kan maken op websites zoals Tadaaz of Smartphoto. Er zitten soms echt mooie ontwerpen tussen. Maar ik ben graag uniek dus maak ik zowel de voor- als achterkant helemaal zelf. Ondertussen doe ik dit al bijna 10 jaar zo, dus nog voor de hype van de gepersonaliseerde kerstkaartjes begon :-)

Hieronder een klein overzicht van onze kaartjes die al de revue gepasseerd zijn. Ik heb niet alle kaartjes terug gevonden, maar wat was ik blij toen ik mijn allereerste zelfgemaakte kerstkaart terug vond.

Zelfgemaakte kerstkaart

Zelfgemaakte kerstkaart

Zelfgemaakte kerstkaart

Zelfgemaakte kerstkaart

Zelfgemaakte kerstkaart

Zelfgemaakte kerstkaart

Binnenkort toon ik jullie mijn nieuwste creatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten