donderdag 21 december 2017

Onze kerstkaart voor 2017

Kerst komt nu wel heel dichtbij, dus hoog tijd om onze kerstkaart van 2017 te onthullen.

Net zoals vorige jaren begon ik met het maken van de foto's. Ik had een geweldig mooie foto in gedachten: 2 knuffelende broers in de avondzon, met een rendier op hun gezichtje geschminkt. Helaas hadden mijn 2 boys niet zoveel zin in een fotoshoot :-D Dus moest ik het over een andere boeg gooien. Net als ik, houden ze enorm van foto's nemen, dus kreeg manlief het ingenieus idee... Selfies!!! Het is eens iets anders, 2 rendiertjes met een selfiestick in hun handen :-) In één ruk werd die "saaie fotoshoot van mama en papa" omgetoverd tot BIG fun!

De kaartjes heb ik net zoals andere jaren laten afdrukken bij Smartphoto. Daar kan je niet alleen met een voorgedefinieerde lay-out aan de slag gaan maar ook eigen creaties maken. Het grote voordeel bij hun service is dat je de volledige vrijheid krijgt op zowel de voor- als achterzijde van het kaartje.

Door het vele plezier had ik tijd genoeg om verschillende foto's te maken, waardoor er een ruime keuze was. Hieronder enkele leuke foto's die het net niet gehaald hebben.

Kerstfoto's rendier grime

Kerstfoto's rendier grime

Kerstfoto's rendier grime

En dan nu tromgeroffel.........

Want hier is hij dan: ons kerstkaartje voor 2017.

Kerstkaart 2017

Kerstkaart 2017

Als afsluiter wil ik jullie allen een fantastisch eindejaar toewensen. Geniet van de warme momenten samen met familie en vrienden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten