maandag 4 december 2017

Familieweekend naar de Ardennen

Weekendjes weg met de familie, wie houdt daar nu niet van? Samen eten, drinken, lachen, gezelschapsspelletjes spelen en uitstapjes doen in een mooie omgeving. Kortom, in alle onze drukke dagen eens bewust tijd maken voor elkaar.

Wij hebben het geluk dat we dit 2 keer per jaar kunnen doen. In het voorjaar is mijn familie aan de beurt en in het najaar mijn schoonfamilie :-)

Ik ben de persoon die met veel plezier voor de accommodatie zorg, dus maak ik er een erezaak van om het perfecte huis te vinden. Een huis voor onze familie van 6 volwassenen en 2 kindjes heeft toch een aantal minimum vereisten. Er moeten zeker genoeg slaap- en badkamers zijn, voldoende speelruimte voor de kinderen en een grote eettafel. In deze koude dagen is een warm en gezellig interieur mooi meegenomen :-)

Voor een vakantiewoning in de Ardennen ga ik eigenlijk altijd onmiddellijk zoeken op Ardennes-Etape. Ze hebben een zeer goede filter en daardoor vind ik altijd direct de woning die aan onze wensen voldoen.

Deze keer vond ik een mooi groot huis voor een schappelijke prijs in Aywaille, gelegen in de provincie Luik. De woning was echt zoals wij het wilden. Ieder gezin had elk zijn eigen slaapkamer met badkamer. Voor ons was er een grote familiekamer met 2 communicerende kamers. De benedenverdieping was ruim en modern ingericht. Groot pluspunt is dat we 2 grote tafels hadden. Eentje om te eten en eentje om de aperitieven en gezelschapsspelletjes te spelen.

Het was de eerste keer dat we met de schoonfamilie naar de Ardennen gingen. De voorbije jaren gingen we steeds naar de zee en verbleven we in een appartement. Deze vakantiewoning was dan ook een verademing omwille van de ruimte.Aywaille in de Belgische Ardennen

Familieweekendje in de Ardennen

Het werd een rustig weekendje met op zaterdag een bezoekje aan Aywaille waar het toevallig braderie was en een korte wandeling langs de Ninglinspo. Op zondag maakten we een uitstapje naar Spa. Over onze uitstapjes kan je binnenkort meer lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten