donderdag 14 december 2017

DIY: cadeautjes inpakken

De leukste tijd van het jaar is er weer. Oké, sommige zullen mij tegenspreken wegens te koud, te donker, te nat en te druk. Dat is allemaal wel waar, maar voor diegene, bekijk het eens van de andere kant :-)

Kruip gezellig onder een warm dekentje voor de haard en je krijgt het onmiddellijk warm. Steek wat kaarsjes aan en de donkere dagen worden in 1 klap gezellig. En als het buiten koud is, is de kans groot dat de regen wordt getransformeerd in sneeuwvlokjes :-)

De kerstperiode is inderdaad een drukke periode, maar als je alles goed plant, hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Mijn kerstkaartjes zijn al gemaakt van in november, zo moet mijn creatieve brein geen overuren draaien vlak voor Kerst  :-) En mijn cadeautjes heb ik al allemaal in huis gehaald gedurende de voorbije 2 maanden. De meeste heb ik online besteld zodat je de drukke winkelstraten niet hoeft te trotseren.

Cadeautjes inpakken

Maar nu even to the point :-) Die cadeautjes moeten natuurlijk ook allemaal ingepakt worden. De voorbije jaren was een simpel papiertje genoeg en was het soms een kakofonie van kleuren onder mijn kerstboom. Dit jaar besloot ik het anders aan te pakken. Ik wou het eenvoudig houden maar met oog voor detail. Want eenvoud siert ;-)

Al mijn benodigdheden kocht ik bij Hema:


Met deze items kan je je cadeautjes op tal van manieren inpakken.

Cadeautjes inpakken

Cadeautjes inpakken

Cadeautjes inpakken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten